Szekszárdi Dienes Valéria Általános Iskola
c
Szekszárdi Dienes Valéria
ÁLTALÁNOS ISKOLA | VALÉRIA DIENES GRUNDSCHULE
Szekszárd, Szent-Györgyi Albert u. 6       Telefon:74/511-471       E-mail:titkarsag@dienessuli.hu
Ma 2021. december 8., szerda, Mária napja van.
A
HÉT
2021 december
H
K
SZ
CS
P
SZ
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Iskolánk a Dobd a kosárba! program résztvevője

Terematlétika verseny

A balatonszemesi Reich Károly iskola immár tizedik alkalommal rendezte meg terematlétikai versenyét. Iskolánk alapítványa a Tehetségekért Alapítvány és a Sportélmény Alapítvány jóvoltából huszonhét atlétánk vehetett részt a versenyen...

A verseny kiválóan sikerült: 21 érmet köztük 5 aranyat, 7 ezüstöt és 9 bronzot szereztünk az erős mezőnyben. Legnagyobb harcokat a kaposvári és a dunaújvárosi sportiskolával vívtuk, de jó versenyzőket hozott Zamárdi, Balatonszabadi, Ságvár és a házigazda Balatonszemes.

 

A frappánsan megrendezett versenyen a futószámokban szerepeltek a gyerekek a legügyesebben. A 7 körös futásban ( kb 500 m) Bán Benedek az I. korcsoportban első lett, csak úgy mint Pápai Anna és a II. korcsoportban Adorján Áron, mindhárman meggyőző fölénnyel. Szintén a 7 körös versenyben lett második Miklós Melinda ( II. kcs.) és lett bronzérmes okos taktikával Pasinszki Anna és Kóka Gergő ( III. kcs.). A 4 körös futásban Bencze Dóri és Rittberger András jeleskedett és lett ezüstérmes, míg Sebestyén Tamás az egy évvel idősebbek között lett harmadik.

 

Villámlábú diákjaink is szorgalmasak voltak. Az I. korcsoportban itt is elhoztuk mindkét aranyérmet Péceli Tamásnak és Varga Fanninak köszönhetően. A II. korcsoportban Angyal Réka lett második és Koller Kristóf harmadik. A Rittberger testvérek mindketten a dobogó harmadik fokára állhattak a 30 méteres futásban.

 

Az ugrószámok közül a helyből távolban ezüstös napunk volt: Dékány Botond, Angyal Réka és Rittberger Dani lett második. Magasugrásban bronznapot tartottunk: Takács Ágnes és Németh Mátyás lett harmadik. Dobószámokban az egyetlen érmünket  Barabás Dominik szerezte: a medicin hajítás hátra versenyszámban lett harmadik.

Szép hétfő volt, mindenki jól érezte magát!

Az eredmények hamarosan megtekinthetőek a Reich Károly Ált. Isk. honlapján

 

echo"
www.dienessuli.hu Copyright © 2021 Minden jog fenntartva
";